Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Pedagogička Bc. Anna Repková ocenená za vynikajúcu prácu v oblasti vzdelávania

GALÉRIA
Dátum: 28.03.2024
Počet videní: 651
3 min. čítania
Pedagogička Bc. Anna Repková ocenená za vynikajúcu prácu v oblasti vzdelávania

Deň učiteľov si starosta Peter Fulla pripomenul odovzdaním ocenení

Včera, dňa 27. marca, v historickej Redute v Spišskej Novej Vsi, sme mali tú česť zúčastniť sa na slávnostnom ocenenií pedagógov a nepedagogických pracovníkov materských, základných, stredných škôl, ZUŠ a CVČ Adam. Medzi množstvom talentovaných a oddaných učiteľov vynikla pedagogička Bc. Anna Repková, ktorá si zaslúžene odniesla jedno z ocenení.

Bc. Anna Repková sa stala symbolom vynikajúcej práce a oddanosti vo vzdelávaní. Jej záväzok voči žiakom a poslanie prináša inšpiráciu nielen pre svojich kolegov, ale aj pre študentov, ktorí sú pod jej vedením.

Špeciálne ocenenie, ktoré dostala, nestráca na význame v kontexte dnešnej doby, keď sa učitelia stretávajú s mnohými výzvami. Bc. Anna Repková ukázala, že so správnym nadšením, oddanosťou a láskou k vzdelávaniu je možné prekonať akékoľvek prekážky.

Slávnostný ceremoniál ocenenia bol ešte výnimočnejší vďaka účasti štátneho tajomníka Ministerstva školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR pána Jána Hrinka. Jeho prítomnosť zdôraznila význam vzdelávania a ocenila prácu tých, ktorí sa venujú formovaniu budúcnosti našej krajiny.

 

Príhovor starostu obce Markušovce Petra Fullu:

Chcel by som využiť túto príležitosť a poslať srdečné želanie všetkým ostatným učiteľom v miestnej materskej a základnej škole, ktorí denno-denne vkladajú svoje srdce a dušu do výchovy a vzdelávania našich detí. Vaša práca je základom nášho budúceho úspechu a blahobytu. Ďakujeme vám za vašu oddanosť a obetu. Želanie rovnako patrí aj učiteľom pracujúcim v iných školách.

Dnes, na deň učiteľov, nezabúdajme na výnimočné osobnosti ako Bc. Anna Repková, ktoré s láskou a oddanosťou formujú našu mládež a prispievajú k budovaniu lepšej spoločnosti pre všetkých. Ich práca a úsilie sú nenahraditeľné a ich úspechy si zaslúžia naše uznanie a obdiv. Gratulujeme všetkým oceneným pedagogickým i nepedagogickým pracovníkom a dúfame, že ich príklad bude inšpiráciou pre ďalšie generácie učiteľov.