Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oprava rigolu v časti Oľšo

GALÉRIA
Dátum: 20.03.2024
Počet videní: 314
2 min. čítania
Oprava rigolu v časti Oľšo

V spolupráci so Správou ciest KSK sa obci Markušovce podarilo opraviť rigol v časti Olšo.

Obec Markušovce v spolupráci so Správou ciest Košického samosprávneho kraja úspešne dokončila dlho očakávanú opravu rigolu v časti Olšo. Táto iniciatíva je dôležitým krokom v zlepšovaní infraštruktúry obce a zabezpečovaní bezpečnosti a pohodlia obyvateľov.

Rigol v časti Olšo bol dlhodobo nefunkčný, čo spôsobovalo problémy s odvodnením a viedlo k častému zaplaveniu cesty, najmä počas období dažďov. Tento stav viedol nielen k nebezpečným situáciám pre vodičov a chodcov, ale aj k postupnému poškodzovaniu cesty a okolitého prostredia.

Vďaka spoločnej snahe obce Markušovce a Správy ciest Košického samosprávneho kraja sa podarilo úspešne dokončiť opravu rigolu, čím sa výrazne zlepšila situácia v danej lokalite. Nový, funkčný rigol bude schopný efektívne odvádzať dažďovú vodu a minimalizovať riziko prepadu cesty či iných nebezpečných situácií.

Táto úspešná spolupráca je príkladom toho, ako môžu miestne samosprávy a verejné inštitúcie spolupracovať na riešení problémov, ktoré ovplyvňujú kvalitu života miestnych obyvateľov. Je to tiež dôležitý krok k udržateľnému rozvoju obce a k zabezpečeniu bezpečnosti na cestách. Miestni obyvatelia môžu teraz využívať obnovenú časť cesty s väčším pokojom v srdci a s väčším komfortom pri cestovaní.